OM OSS

Vi är inte en webbyrå eller kommunik­ations­byrå.

Vi är en e-handelsbyrå!

Okey… Vi är en blandning av en webbyrå, reklambyrå, kommunikationsbyrå och growth byrå. Men tack vare att vi enbart erbjuder våra tjänster till företag som driver e-handel, så blir vi en e-handelsbyrå helt enkelt.

Så vad gör en e-handelsbyrå?

Vi kan inte svara för hur andra byråer jobbar, men vår e-handelsbyrå arbetar aktivt för att ni som kund ska sälja mer. Tex genom:

Resultat­baserad marknads­föring

Vi hanterar och optimerar era digitala kanaler, allt för att på ett kostnadseffektivt sätt sälja mer. Vår ersättning baseras på er försäljning = win win.

E-handels­utveckling

Det är kul att bygga högpresterande webbshoppar. Vi har erfarenhet från plattformar som Woocommerce, Quickbutik, Abicart, Prestashop & Shopify.

Strategi & rådgivning

Tillsammans tar vi fram strategier för att nå era affärsmål. Vi finns också tillgängliga för alla typer av e-handelsrelaterade frågor som dyker upp längs vägen.

+

Analys & konverterings­optimering

I e-handelns värld kan man aldrig bli nöjd, det finns alltid utrymme för förbättringar. Att analysera är en sak, men att förstå vilka förbättringar som behöver göras kräver en skicklig konverteringsoptimerare!

Tillväxt & förvaltning

Genom beprövade tillväxtstrategier tar vi ert företag på en resa till nya höjder. Men ack så viktigt är att förvalta och sköta om e-handeln för att undvika fadäser och vikande försäljning.

Design, foto & video

Ert varumärke förtjänar snygg design, exklusiva produktfoton och säljande videos. Bra content är en förutsättning för att få till en högpresterande webbutik.

Våra Styrkor

Extra mycket lång text som kan vara något vackert eller inspirationsväckande.

Erfarna & utbildade

Ni kan känna er trygga i att anlita oss för att förbättra e-handelns försäljning. Vi har erfarenhet av att driva egna webbshoppar och att hjälpa våra kunder till ökad försäljning. Utbildad personal är något vi alltid satsar på, vilket vi ser som en kvalitétsstämpel.

Resultat­drivna

Först och främst handlar det om att ha koll på sin data genom att installera rätt verktyg. Sedan gäller det att testa, analysera, justera och testa igen. Sluta spring i cirklar, med kompass är det enklare att vandra i rätt riktning!

Fokuserade på er tillväxt

Allt vi gör, oavsett om det är rådgivning, webbutveckling eller marknadsföring så gör vi det med fokus på er tillväxt. För vi vill växa tillsammans med er som kund!

En byrå riktad till e-handlare

Fördelen med att anlita en e-handelsbyrå är för att vi är 100% inriktade på e-handel. Vi andas och lever webbshoppar, siffror, utveckling och tillväxt!

Vi är en del av the Partner Group

Extra mycket lång text som kan vara något vackert eller inspirationsväckande.

Jag vill boka ett möte nu!

Kul att du hittat hit!

Just nu har vi fullt med resultatbaserade marknadsföringskunder.

Men skicka in en intresseanmälan till oss så hör vi av oss till dig.